Tietoa Babboesta?

Babboe, tavapyörien ykkönen, on kehittänyt edullisia ja turvallisia kuormapyöriä 15 vuoden ajan. Babboen pyöristä löytyy jokaiselle sopiva. Olipa kyse perheen lastenkuljetus tarpeesta, koiran kuljetuksesta tai tavarapyörästä yritysksen käyttöön. Babboe tietää, mikä sinua liikuttaa. Babboe-tavarapyörä tekee arjestasi hauskempaa ja helpompaa!

Vuonna 2007 markkinoille tuli ensimmäinen Babboe-laatikkopyörä, Babboe Big. Tämän mallin jälkeen on seurannut monia muita malleja. Babboe on nyt kerännyt tietoa ja kokemusta kaksi- ja kolmipyöräisten kuormapyöristä 15 vuoden ajan. Tavarapyöriä on saatavilla sähköavustuksella tai ilman sähköavustusta. Lapsille, koirille ja tavaroille. Babboe on nyt osa Accell-konsernia ja siten osa maailman suurinta polkupyörävalmistajaa. Babboe tuo hollantilaisilla tavarapyörillään palan hollantilaista pyöräilykulttuuria jokaiseen perheeseen.

Tavarapyörien suosio kasvaa jatkuvasti: ei vain suurissa kaupungeissa, vaan myös niiden ulkopuolella niitä näkyy yhä useammin kaduilla. Kaupungissa tavarapyörä on paras kulkuväline päästäksesi paikasta A paikkaan B turvallisesti lasten kanssa. Lisäksi se on kestävämpää ja siksi ympäristön kannalta parempi ja halvempaa kuin autolla ajaminen. Ei enää korkeita polttoainekustannuksia! Harkitsetko tavarapyörän ostamista? Olemme listanneet sinulle useita kysymyksiä, jotta valintasi olisi sinulle helppoa.

Onko tavarapyörä turvallinen?

Kaikki Babboe-tavarapyörät on varustettu tukevilla laatikoilla, joissa on korkeat paneelit ja tietysti ilman teräviä tai teräviä reunoja. Jokainen Babboe-perhepyörä on varustettu 3-pistevyöllä. Näin lapset eivät voi nousta ylös tai pudota laatikosta ajon aikana. Kaiken ikäisille lapsille on saatavilla erikoisistuimia tavarapyörään. Kaikki tavarapyörän liikkuvat osat eivät ole lasten ulottuvilla. Babboe-rahtipyörissä on kaksi jarrujärjestelmää, joita voidaan käyttää toisistaan riippumatta, jolloin voit jarruttaa tasaisesti ja turvallisesti. Laatikkopyörän turvallisuus on Babboelle äärimmäisen tärkeää.

Ennen kuin aloitat lasten kuljettamisen tavarapyörällä, suosittelemme, että tutustut ensin pyöräilyyn. Rahtipyörällä pyöräily vaatii harjoittelua ja aikaa. Harjoittele pyöräilyä kulmissa ja erilaisilla päällysteillä. Harjoittele tasapainon säilyttämistä eri tilanteissa. Pyöräile kukkuloiden ja jyrkkien teiden yli. Kun olet tottunut tavarapyörään, mikään ei estä kuljettamasta lapsia tiellä.

Lapset istuvat korkeammalla tavarapyörän laatikossa kuin polkupyörän perävaunussa. Ne eivät ole niin lähellä katua eivätkä autojen pakokaasujen keskellä. Korkea paneeli varmistaa, että lapset eivät pääse putoamaan laatikosta. Kätevien askelmien avulla lapset voivat itse nousta kaksi- ja kolmipyöräisiin tavarapyöriin ja sieltä pois.

Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että ei ole turvallisempaa tapaa kuljettaa lapsia polkupyörällä kuin tavarapyörällä. Lapset istuvat kuljettajan edessä antaen kuljettajalle täyden hallinnan ja yleiskuvan sekä lapsista että liikenteestä. Lapset istuvat mukavasti ja suojattuna laatikkossa  3-pisteturvavöillä. Turvallisuuden lisäksi on hauskaa ja sosiaalista nähdä lapset ja olla yhdessä pyöräretken aikana.

Kun ostat tavarapyörän, tarkista, täyttääkö se turvallisuusvaatimuksiasi. Babboe-rahtipyörät on testannut tunnettu kansainvälinen testaustoimisto SGS ja TÜV. Kolmipyöräinen tavarapyörä on varustettu kallistuspysäytteillä. Hyvän valaistuksen ansiosta olet selvästi näkyvissä pimeässä. Lisäksi kaikki tavarapyörät on varustettu erittäin leveillä renkailla optimaalisen pyöräilymukavuuden takaamiseksi.

Valitse tavarapyörä ohjaustangolla tai tankolla?

Kolmipyöräinen tavarapyörä on saatavana tavallisella ohjaustangolla tai tankolla. Babboen tavarapyörät on kaikki varustettu normaaleilla polkupyörän ohjaustangoilla. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tottua toiseen pyöräilyasentoon. Olet jo tottunut normaaliin polkupyörän ohjaustankoon, se on mukava ja turvallinen.

Millainen tavarapyörä sopii minulle?

Tarjolla on kaksipyöräisiä laatikkopyöriä ja kolmipyöräisiä laatikkopyöriä. Kaksipyöräiset laatikkopyörät kulkevat aivan kuten tavallinen polkupyörä ja ovat ohjattavampia kuin kolmipyöräiset laatikkopyörät. Kolmipyörät sen sijaan ovat tukevampia, kestävämpiä ja tarjoavat enemmän tilaa. Se, kuinka paljon haluat kuljettaa ja mistä pyöräilytunnelmasta pidät eniten, ratkaisee tavarapyöräsi valinnan. Koeajon aikana voit parhaiten vastata tähän kysymykseen itse. Kokeile kaksipyöräistä ja kolmipyöräistä ja koe ero.

Yleensä kaksipyöräinen on dynaaminen ja ketterä ja voit pyöräillä nopeammin. Kolmipyörä on vakaa, kun lapset ovat paikallaan ja nousevat kyytiin. Pyöräily kaksipyöräisellä on monelle helppoa, koska siihen olemme tottuneet tavallisesta pyörästä. Kolmipyörällä pyöräily vaatii totuttelua, koska ajo- ja ohjauskäyttäytyminen on hieman erilainen kolmen pyörän vuoksi.

Haluanko ostaa sähköisen vai ei-sähköisen tavarapyörän?

Koeajon aikana voit välittömästi kokea eron sähköisen ja ei-sähköisen tavarapyörän välillä. Käytätkö poljinavustusta vai pyöräiletkö mieluummin omalla voimallasi? Tämä päätös riippuu siitä, mitä kuljetat rahtipyörälläsi päivittäin, pyörämatkan pituudesta ja tienpinnan tyypistä. Jos käytät rahtipyörää vain lyhyisiin matkoihin tasaisella tienpinnalla, ei-sähköinen Babboe-tavarapyörä todennäköisesti riittää. Oletko hankkimassa sähköistä versiota? Sitten voit valita takapyörämoottorin tai vahvan keskimoottorin. Kuljetko monta kilometriä päivittäin vai kuljetatko monia lapsia tai koiria roskakoriin? Silloin sähkötavustuksella varustettu tavarapyörä sopii sinulle parhaiten. Matkustatko erittäin pitkiä matkoja ja asutko mäkisellä alueella? Sitten suosittelemme ostamaan sähköisen tavarapyörän, jossa on vahva keskimoottori (Babboe Mountain).

Ei ole vaikeaa pyöräillä tavallisella tavarapyörällä. Mitä raskaammin laatikko on ladattu, sitä kovemmin joudut polkemaan. Ei-sähköistä tavarapyörää käytetään pääasiassa lyhyillä matkoilla ja ihmisillä, joita ei hattaa polkemasta hieman kovemmin vastatuulessa tai ylämäkeen. Ylimääräinen harjoittelu voi olla myös hyvä apu.

Sähköinen tavarapyörä tavustaa sinua enintään 25 km tunnissa. Polkimen tuki on aktiivinen vain polkiessasi. Kun lopetat polkimisen, myös poljinavustin pysähtyy. Ajat pois vaivattomasti täydellä teholla ja vastatuuli vaikuttaa sinuun paljon vähemmän.

Sähköisellä tavarapyörällä voit valita joko takapyörämoottorilla varustetun tavarapyörän tai keskimoottorilla varustetun tavarapyörän. Valinta riippuu osittain toiveistasi ja budjetistasi. Keskimoottorilla varustettu tavarapyörä on kalliimpi kuin takapyörämoottorilla varustettu tavarapyörä.

Mitä eroa on takapyörämoottorilla ja keskimoottoriversiolla (Babboe Mountain)?

Sähköinen kuljetuspyörä takapyörämoottorilla

Takapyörän moottorilla varustettua sähköistä tavarapyörää ohjataan polkimissa olevalla kiertotunnistimella. Tämä tarkoittaa, että sinun on ensin poljettava pyörää ennen kuin sähköavustus käynnistyy. Takapyörän moottori antaa tukea muutaman sekunnin kuluttua.

 

Sähköinen kuljetuspyörä keskimoottorilla (Mountain)

Yamahan keskimoottori on paljon tehokkaampi kuin takapyörämoottori ja tarjoaa suoran tuen. Käyttämällä portaatonta vaihdetta ja voimaanturia, tehokas keskimoottori säätää tuen määrää jaloillasi antamasi voiman mukaan. Tämä luo sujuvan ja luonnollisen pyöräilykokemuksen.

 

Polkeminen rinteeseen tai jyrkkään mäkeen

Takapyörämoottorilla varustetulla e-cargo-pyörällä voit kiivetä pitkän, jatkuvan loivan rinteen täydellä sähköavusteella. Rinteeseen kiipeämisessä useat tekijät vaikuttavat, kuten rinteen pituus ja jyrkkyys. Nämä tekijät määräävät, kuinka pitkälle sähkötuella pääset. Pitkällä, jyrkällä rinteellä tuki ei välttämättä riitä ja joudut polkemaan kovaa päästäksesi huipulle.

Keskimoottorilla varustetulla e-cargo-pyörällä, Babboe Mountainilla, voit pyöräillä sujuvasti mäkeä ylös. Tehokas moottori sopii erinomaisesti mäkisille alueille ja jyrkille rinteille. Mitä enemmän voimaa painat polkimiin, sitä enemmän poljinavustusta moottori tarjoaa.

 

Työnnä takaosa sisään

Kun pyöräilet e-cargo-pyörällä takapyörän moottorilla, saat huomattavan tehon takapyöräön polkemsen jälkeen. Saat nopeasti vauhtia pysähdyksestä.

Kun pyöräilet Mountain-rahtipyörällä, saat vähitellen työnnön taakse. Saat vähitellen vauhtia pysähdyksestä.

 

Vaihde

Takapyörämoottorilla varustetussa e-cargo-pyörässä on vaihtaja. Näin voit vaihtaa asteittain pienin askelin. Takapyörän hammasrattaiden ja itse vaihtajan säännöllinen puhdistus ja voitelu on välttämätöntä.

Keskimoottorilla varustetussa e-cargo-pyörässä on Enviolo portaaton napavaihde, se tarkoittaa, että vaihteiden välillä ei ole hyppyjä. Huolto on hyvin rajallista, koska ketjupyöriä ei tarvitse puhdistaa ja ketju on ketjusuojuksessa. Mountan rahtipyörä on helpompi huoltaa.

 

Kumpi sopii minulle?

Hintaero e-cargo-pyörän ja Mountain-rahtipyörän välillä on yli 1000 euroa. Budjetin lisäksi valintasi riippuu myös reiteistä, joita ajat päivittäin. Jos asut mäkisellä alueella, suosittelemme Mountain-rahtipyörää.

On tärkeää, että teet oikean valinnan tarpeidesi perusteella. Takapyörämoottorilla varustettua e-cargo-pyörää ei voi muuttaa vuoristopyöräksi, jossa on keskimoottori.

Kenet otat mukaasi laatikkoon?

Mihin aiot käyttää tavarapyörää? Perheen kuljetuspyörä on tarkoitettu lasten kuljettamiseen. Jos aiot kuljettaa enemmän kuin kolme lasta, päädyt pian kolmipyöräiseen tavarapyörään.

Koiran rahtipyörä on suunniteltu yhden tai useamman koiran kuljettamiseen. Erittäin kätevä, jos haluat ajaa puistoon tai rannalle. Koirasi pyörällä, miksi ei?

Tiesitkö, että Babboella on myös rahtipyöriä yritystarkoituksiin, kuten aterioiden tai pakettien toimittamiseen?

 

Perheelle

Vanhemmilta vanhemmille! Nuoret vanhemmat inspiroivat Babboeta tekemään ihanteellisen tavarapyörän. Edestakaisin kouluun, ostoksille, ystävien hakemiseen ja jättämiseen, urheilukentille ja paljon muuta. Me Babboella uskomme, että voimme tehdä näistä hetkistä entistä hauskempaa ja helpompaa tavarapyörällä. Tavarapyörä antaa sinulle ja perheellesi vapauden mennä minne haluat. Mene ulos lasten kanssa ja tee siitä unohtumaton aika. Joka päivä juhlat lasten kanssa tavarapyörällä!

 

Koirille

Koirasi pyörällä, miksi ei?

Tiesitkö,  että koiralle on olemassa myös erityisiä laatikkopyöriä? Koska koirat nauttivat myös (tavara)pyörällä kuljetuksista. Heiluvat korvat, heiluva häntä ja huohottava kieli.

 

Koiran kuljettaminen polkupyörällä

Koiran kuljettaminen pyörällä ei ole aina helppoa koiranomistajana. Jotkut koirat ovat liian suuria pyöräkorillesi. Jos sinulla on jopa useita koiria, niiden kuljettaminen on entistä vaikeampaa. Koira pyörän vieressä hihnassa ei myöskään ole aina kätevä. Kaikki tiet eivät sovellu koiran kävelemiseen polkupyörän rinnalla. Tiet ovat yksinkertaisesti liian ruuhkaisia ​​tai liian kapeita. Tavarapyörä on siis hyvä ratkaisu. Koira laatikossa ja pyöräilemäön. Useimmat koirat rakastavat kyydistä laatikkopyörässä, kun he ovat tottuneet siihen!

 

Menet kaikkialle

Pyöräile tavarapyörän ja koiran kanssa metsään tai rannalle ja anna koiran juosta ja leikkiä siellä. (Sähkö)tavarapyörä vie sinut muille alueille. Rahtipyörällä sinulla on paljon laajempi kantama ja voit pyöräillä jonnekin, ja kävellä siellä. Näin pääset helposti kauempana olevaan metsään tai luonnonpuistoon. Ei vain hyödyllinen sinulle koiranomistajana, vaan koirasi rakastaa myös istua laatikossa ja katsella ympärilleen. Ihanassa raittiissa ilmassa.

 

 

Kaksi sopivaa mallia: Babboe Dog & Babboe Go

Babboella on kaksi eri mallia koirille soveltuvia kuormapyöriä. Ne ovat Babboe Dog ja Babboe Go. Molemmat mallit ovat luonnollisesti saatavilla sähköavusteella. Ei siis ole väliä, jos pyöräsi on täysin kuormattu, sinulla on aina myötätuuli. Mäki tai kova vastatuuli eivät ole ongelma sähköisellä tavarapyörällä

Babboe Dogissa on tukeva tukeva laatikko ja siinä on tilaa kahdelle (isolle) koiralle. Lisäksi tässä tavarapyörässä on vakiovarusteena taitettava penkki, jotta voit kuljettaa myös kahta lasta. Edessä olevan kätevän ’kävelysillan’  ansiosta koirat voivat kävellä itse laatikkoon ja sieltä ulos. Tämä on ihanteellinen suurille, painaville koirille.

Babboe Go’ssa on pyöreä laatikko, ja se perustuu Babboe Curve -perheen tavarapyörään. Lisäominaisuudena Babboe Go’ssa on kätevä ovi laatikon etuosassa. Tämän oven ansiosta koiran on erittäin helppo päästä sisään. Ei muuten vain koiralle, sillä tämä ovi on myös hauska lapsille ja kätevä. Laatikossa on yksi kiinteä istuin, joten tavarapyörä sopii myös yhdelle tai kahdelle lapselle. Babboe Go on siksi ihanteellinen perheeseen, jossa on lapsia ja tietysti koira!

Rahti

Sähköavusteisen tavarapyörän valinta on fiksua ja vastuullista etenkin kaupungissa. Pyöräilet kaikkialla välillä ja saavutat siten määränpääsi nopeasti. Kuljetusrahtipyörä, joka tunnetaan myös nimellä rahtipyörä, on sinulle terveellistä, pysäköit aina lähelle, eikä sinun tarvitse enää koskaan tankata kallista polttoainetta. Lisäksi tavarapyörällä parannat elämänlaatua kaupungissa, koska se on puhdas ja hiljainen.

 

Kaupungit käyvät yhä kiireisemmiksi.

Kaupungit käyvät yhä kiireisemmiksi. Ne ovat täynnä ja piilossa. Saastuttavan liikenteen aiheuttama ilmansaasteiden ja meluhaittojen lisääntyminen. Ilmastokriisi on konkreettinen kaupungissa.

Kuljetusrahtipyörä ratkaisuna.

Kaupungit tavoittelevat nollapäästöjä vuonna 2025. Kuljetusrahtipyörä on puhdas, äänetön, käytännöllisesti soveltuva ja taloudellisesti erittäin houkutteleva käyttää. Hyvä kaupungille ja hyvä yrittäjälle.

Liity meihin ja vaikuta!

Käyttämällä kuljetustavarapyörää yrityksellesi annat älykkäästi panoksen puhtaaseen, asuttavaan kaupunkiin. Teet välittömän vaikutuksen ja se on hyväksi lompakollesi.

Viimeinen kilometri: posti, paketti ja kotiinkuljetus

Verkkokaupasta tilaaminen ja kotiin toimittaminen on yleistymässä. Näissä toimituksissa sähköinen kuljetuspyörä kaupungeissa osoittautuu usein nopeammaksi ja tehokkaimmaksi ratkaisuksi. Babboe Pro tarjoaa eri malleillemme aina sopivan ratkaisun.

 

Palveluyritykset ja kiinteistöpalveluntarjoajat

Pitääkö mekaanikkona mennä kaupunkiin huolto- ja kunnossapitotöissä? Silloin Babboe Pro -tavarapyörä voi olla fiksu ja taloudellinen ratkaisu. Tietyt matkaajat, jotta pääset aina ajoissa, ilmainen pysäköinti oven edessä. Ja etuja on enemmän.

 

Pienyrittäjä

Onko sinulla oma kauppa tai ravintola ja haluaisitko toimittaa kotiinkuljetuksena? Silloin Babboe Pro -laatikkopyörä on erittäin mielenkiintoinen ratkaisu. Sen lisäksi, että tavarat toimitetaan nopeasti, siististi ja tehokkaasti, se on silmiinpistävä tapa mainostaa yritystäsi.

Babboe Pro -kuljetuspyörät ovat ihanteellinen kulkuväline nopeaan ja kestävään tavarankuljetukseen kaupungin läpi. Kaikki Babboe Pro -kuljetuspyörät ovat saatavilla tehokkaalla sähköavusteella.

 

Mitä lisävarusteita tarvitsen?

Babboe-kuljetuspyörään on saatavilla erilaisia ​​lisävarusteita, jotka tekevät matkasta tavarapyörällä entistä nautinnollisempaa. Toimivien tavarapyörän lisävarusteiden, kuten taaperoistuimen ja maxi cosi -pidikkeen, lisäksi löytyy myös lisävarusteita, jotka suojaavat tavarapyörää ja/tai lapsia auringolta, tuulelta ja sateelta, kuten sadeteltta, tavarapyörän päällinen ja kattoluukku .

 

Huolto ja takuu

Huollamalla tavarapyörääsi säännöllisesti, se kestää pidempään ja takuu pysyy voimassa.

Älä unohda tehdä ensihuoltoa 2-3 kuukauden sisällä (tai 300 km:n jälkeen), jotta takuu pysyy voimassa. Suosittelemme tällöin vähintään yhtä suurta huoltoa vuodessa.

Voit ottaa meihin yhteyttä tällaisessa kunnossapidossa. Voit myös tehdä tämän alueesi polkupyöräkorjaamossa. Säilytä aina kuitti, jotta voit todistaa, että huolto on suoritettu.