Tietoa Babboesta?

 

Babboe laatikkopyörät

Babboe tavarafillari syntyi useiden vanhempien aloitteesta. He halusivat kuljetuspyörän, mutta pitivät tuolloin saatavilla olleita kuljetuspyöriä liian kalliina. Siksi he päättivät kehittää oman, huippulaatuisen mutta kohtuuhintaisen tavarafillarin. Ensimmäiset Babboe perhepyörät valmistettiin ja myytiin vuonna 2007. Kuuntelemme tarkasti muita vanhempia ja asiakkaita pyrkien jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä löytämään uusia ideoita.

Tällä hetkellä mallistomme koostuu useista Babboe kuljetuspyörämalleista pitäen sisällään 2-pyöräisen, 3-pyöräisen sekä pk-yrityksille suunnatun laatikkopyörän. Mallit ovat saatavilla myös sähköavusteisina.

Miksi tavarapyörä?

Etsitkö ratkaisua lasten kuljettamiseksi kouluun, päivähoitoon tai supermarkettiin? Perhepyörä on ratkaisu! Ei enää horjuvaa ajamista lapsi tarakalla istuimessaan ja raskaat ostoskassit roikkumassa ohjaustangossa. Kuljetuspyörässä lapset istuvat turvallisesti kuljetuslaatikossa, ja tilaa riittää reilusti myös ostoksille. Laatikkopyörä on myös ihanteellinen ratkaisu päiväretkelle perheen kanssa. Kuljetuspyörällä kuljetat lapsesi helposti ja turvallisesti paikasta A paikkaan B.

Suhteellisen lyhyet automatkat (7,5 km:iin asti) voivat saastuttaa runsaasti johtuen henkilöauton valtavista hiilidioksidipäästöistä. Kuljetuspyörä on erinomainen ja terveellinen vaihtoehto tällaisille lyhyille automatkoille, jotka usein koostuvat ostosten tekemisestä sekä lasten päiväkoti- ja koulukuljetuksista.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että tavarapyörä on turvallisempi kuin tavalliseen polkupyörään asennettu lastenistuin (lähde: ADAC 2011). Laatikkopyörällä voit kuljettaa lastasi jo tämän ollessa vasta kolmen kuukauden ikäinen.

On siis monta hyvää syytä ostaa cargo pyörä! Mutta mitä muita asioita tulisi ottaa huomioon kuljetuspyörää valittaessa?

Miksi Babboe perhepyörä?

Babboe tavarapyörä erottuu edukseen muista saatavilla olevista lastenkuljetuspyöristä. Babboe laatikkofillarin kehitystyössä on kiinnitetty erityisesti huomiota cargo pyörän turvallisuuteen, kestävään rakenteeseen, toiminnallisuuteen sekä tietenkin sen sosiaaliseen ulottuvuuteen. Nykyiset perhepyörät eivät ole halpoja. Babboe tavarapolkupyörä sen sijaan on sekä laadukas että kohtuuhintainen.

Babboe tavarapyörän kehitystyössä olemme ottaneet huomioon vanhempien ja lasten toiveet. Babboe on hyvästä syystä "vanhemmilta vanhemmille".

Vakiona monia lisävarusteita

Kaikki Babboe kuljetuspyörät ovat matalia mahdollistaen helpon kyytiin nousemisen. Babboe lastenkuljetuspyörät on varustettu lapsiystävällisillä askelmilla/askelkoloilla, ja niissä on vakiovarusteena kolmipisteturvavyöt.

Testatun turvallinen ja vankka rakenne

Babboe on markkinoiden ainoa valmistaja, jonka laatikkopyörät on perinpohjaisesti testattu turvallisuuden ja kestävyyden takaamiseksi. Kaikki mallimme ovat kansainvälisen, riippumattoman testausorganisaatio SGS:n pitkällisesti testaamia. Babboe antaa takuun vuosien pyöräilynautinnolle, myös täydessä lastissa!

5 vuoden takuu

Babboe tarjoaa tavarapyörilleen kattavan takuun.

Ihanan helppo ajaa

Vaihteistoon tekemämme muutokset takaavat ultrakeveän voimansiirron. Tämä tekee tavarapyörän ajosta ihanan keveää, myös täyden lastin kanssa.

Kaksi- vai kolmipyöräinen laatikkopyörä?

Cargo pyörät voidaan jakaa kahteen päätyyppiin: 2-pyöräiset ja 3-pyöräiset kuljetuspyörät. Babboen mallistossa on tarjolla kumpaakin tyyppiä, joista voit valita omien käyttötarpeittesi mukaan:

Kolmipyöräinen lastenkuljetuspyörä - Babboe Big
- Erittäin vakaa; lasti on helppo lastata ja purkaa.
- Lapset ovat edessäsi kuljetuslaatikossa, turvallisesti turvavöillä varmistettuina.
- Soveltuu 3-4 lapselle.
- Suuri kuljetuslaatikko vähintään 4 lapselle ja/tai ostoksille.
- Helppo pysäköidä.
- Uskomattoman helppo ajettava, myös täydellä rahdilla.

Kaksipyöräinen perhepyörä - Babboe City
- Helppo ja pehmeä ajaa. Perhepyörä on ketterä; ajaminen tapahtuu kuin perinteisellä polkupyörällä.
- Lapset ovat edessäsi kuljetuslaatikossa, turvallisesti turvavöillä varmistettuina.
- Soveltuu 1-2 lapselle: toinen penkki voidaan asentaa.
- Kuljetuslaatikossa on pyöristetyt kulmat sekä tukeva teline.
- Erittäin mukava ajettava vakaiden pito-ominaisuuksien ja täydellisen geometrian ansiosta.
- Suuri kuljetuslaatikko sekä lapsia että ostoksia varten.

Sähköinen vai tavallinen?

Voit myös valita, haluatko Babboe kuljetuspyöräsi sähköavusteisena vai tavallisena mallina. Sekä 2- että 3-pyöräinen mallimme on tarjolla myös sähköavusteisin polkimin. Pyöräily sähköavusteisella kuljetuspyörällä tuntuu siltä kuin pyöräilisi myötätuuleen, mikä helpottaa merkittävästi pitkien matkojen kulkemista. Voit viedä lapsesi kouluun tai päiväkotiin samalla kun kuljet töihin. Sähköavusteinen kuljetuspyörä tarjoaa ylittämättömän pyöräilykokemuksen, kun on kyse mäkisestä maastosta, pitkien matkojen kulkemisesta sekä antaa erinomaiset mahdollisuudet myös isovanhemmille tai lastenhoitajalle kuljettaa (lasten)lapsia. Perheeseen ei enää tarvita sitä toista autoa!

Sähköavusteisella laatikkopyörällä polkeminen on fantastinen kokemus. Jatkuva auttavan myötätuulen tunne polkiessa tekee pyöräilystä todella vaivatonta.

Sekä kaksi- että kolmipyöräiset Babboe kuljetuspyörämallit ovat saatavilla myös sähköavusteisina.

Babboe Suomi - Kultaiset Pojat Oy - Puolikuu 1b26 - 02210 Espoo - Suomi - Puh. 050-3442162 - asiakaspalvelu@babboe.fi