Tietoa Babboesta?

Babboe laatikkopyörät

Babboe tavarafillari syntyi useiden vanhempien aloitteesta. He halusivat kuljetuspyörän, mutta pitivät tuolloin saatavilla olleita kuljetuspyöriä liian kalliina. Siksi he päättivät kehittää oman, huippulaatuisen mutta kohtuuhintaisen tavarafillarin. Ensimmäiset Babboe perhepyörät valmistettiin ja myytiin vuonna 2007. Kuuntelemme tarkasti muita vanhempia ja asiakkaita pyrkien jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä löytämään uusia ideoita.

Tällä hetkellä mallistomme koostuu useista Babboe kuljetuspyörämalleista pitäen sisällään 2-pyöräisen, 3-pyöräisen sekä pk-yrityksille suunnatun laatikkopyörän. Mallit ovat saatavilla myös sähköavusteisina.

Miksi tavarapyörä?

Etsitkö ratkaisua lasten kuljettamiseksi kouluun, päivähoitoon tai supermarkettiin? Perhepyörä on ratkaisu! Ei enää horjuvaa ajamista lapsi tarakalla istuimessaan ja raskaat ostoskassit roikkumassa ohjaustangossa. Kuljetuspyörässä lapset istuvat turvallisesti kuljetuslaatikossa, ja tilaa riittää reilusti myös ostoksille. Laatikkopyörä on myös ihanteellinen ratkaisu päiväretkelle perheen kanssa. Kuljetuspyörällä kuljetat lapsesi helposti ja turvallisesti paikasta A paikkaan B. Suhteellisen lyhyet automatkat (7,5 km:iin asti) voivat saastuttaa runsaasti johtuen henkilöauton valtavista hiilidioksidipäästöistä. Kuljetuspyörä on erinomainen ja terveellinen vaihtoehto tällaisille lyhyille automatkoille, jotka usein koostuvat ostosten tekemisestä sekä lasten päiväkoti- ja koulukuljetuksista.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että tavarapyörä on turvallisempi kuin tavalliseen polkupyörään asennettu lastenistuin (lähde: ADAC 2011). Laatikkopyörällä voit kuljettaa lastasi jo tämän ollessa vasta kolmen kuukauden ikäinen. On siis monta hyvää syytä ostaa cargo pyörä! Mutta mitä muita asioita tulisi ottaa huomioon kuljetuspyörää valittaessa?