Babboe kuljetuspyörät

Babboe tavarapyörä syntyi useiden vanhempien aloitteesta. He halusivat kuljetuspyörän, mutta pitivät saatavilla olevia kuljetuspyöriä tuolloin liian kalliina. Siksi he päättivät kehittää oman, huippulaatuisen mutta kohtuuhintaisen kuljetuspyörän. Ensimmäiset Babboe laatikkopyörät valmistettiin ja myytiin vuonna 2007. Kuuntelemme tarkasti muita vanhempia ja asiakkaita pyrkien jatkuvasti parantamaan tuotteitamme sekä löytämään uusia ideoita.

Kehittäessämme tavarapyöriä olemme yrittäneet vastata kaikkiin vanhempien toiveisiin keskittymällä turvallisuuteen ja käytännön asioihin. Näin olemme toteuttaneet ’vanhemmilta vanhemmille’ –filosofiaa ja käyttäneet sitä kaikessa, mitä teemme. Katso täydellinen lista syistä valita Babboe kuljetuspyörä.

Babboe tulee malesialaisesta/indonesialaisesta sanasta, joka tarkoittaa lastenhoitajaa. Erittäin osuva sana, joka viittaa Babboen tarjoamaan apuun kuljettaessasi kaikkein arvokkainta omaisuuttasi, lapsiasi. Se pitää jatkuvasti huolta lapsistasi. Lisätietoja...Katso uusi Babboe Carve

 Katso Baboe Mountain Sähköversio/span>

 

 


Haluatko ostaa Babboe kuljetuspyörän?

Klikkaa tästä suoraan Babboe Nettikauppaan.

Babboe kuljetuspyörät

Babboella on laaja valikoima 2-pyöräisiä ja 3-pyöräisiä kuljetuspyöriä, jotka ovat saatavina myös sähköisinä malleina.

Miksi Babboe kuljetuspyörä?

Katso tästä nähdäksesi, miksi sinun kannattaa valita Babboe kuljetuspyörä. Hyödy kohtuullisista hinnoista ja korkeasta laadusta!

Babboe Suomi - Kultaiset Pojat Oy - Puolikuu 1b26 - 02210 Espoo - Suomi - Puh. 050-3442162 - asiakaspalvelu@babboe.fi

Babboe Carve kallistuva tavarapyörä - Uusin Babboe malli

Babboe Carve on kallistuva tavarapyörä, sillä voit kuljetaa kahta lasta. Carvessa on kaksi ajotapaa. Kallistuva sporttiselle ajolle sekä lukittava ajotoiminto, jolloin voit ajaa rauhallisesti ilman että pyörä kallistuu.

 

Babboe Carve tavarapyörän väritys, antrasiitin harmaa ja konjakki, yhdistettynä kuljetuslaatikon lakattuun puuhun, antaa Babboe perhepyörälle nykyaikaisen ja tyylikkään ilmeen.

 

 

Olemme varmistaneet polkupyörien ja pyöräilytarvikkeiden hyvän saatavuuden kaudella 2022. Pyöräteollisuuden toimitusketjun tilanne on vakavasti häiriintynyt koronan takia. Verkkokaupassamme mainitut tuotteet saattavat olla loppuneet tai niitä ei ole saatavilla. Pettymysten välttämiseksi tarkistathan haluamasi tuotteen saatavuuden ja toimitusajan sähköpostitse  asiakaspalvelu@pyora-asiantuntija.fi ennen tilauksen tekemistä.